Selecteer een pagina

Marlane

Marlane, een jonge frisse verschijning die al een paar jaar aan de weg timmert. Een zangeres die in het Nederlandstalige al een aardig repertoire heeft opgebouwd en met 12 eigen singles allang geen onbekende meer.
Maar Marlane doet meer….. Disco, de classics, Spaanstalige nummers, een polonaise alles om een gezellig feest van uw avond te maken.

Marlane staat regelmatig op het podium van het Mega piraten festijn, u ziet haar vaak bij de Zomertoer van RadioNL, en ook op de bühne van de Tros muziekfeesten heeft zei al eens mogen zingen. Maar een gezellige avond in een café, een bruidspaar toezingen of juist uw bedrijfsfeest net dat tintje meer te geven zijn Marlane op het lijf geschreven.
Kortom een dame waar we nog veel van gaan horen, neem u kans en boek haar hier!

Bekijk ook onze andere artiesten